Raysearch få första ordern på Raycare

Medicinteknikbolaget Raysearch har fått sin första order på onkologiinformationssystemet Raycare. Beställare är Anderson Regional Cancer Center (ARCC) i Meridian i den amerikanska delstaten Mississippi.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Jag är mycket glad över den första ordern på Raycare och det ska bli spännande att hjälpa ARCC att skapa ett effektivt, integrerat system som håller för framtiden", säger Raysearch RAY B +1,45% Dagens utveckling s vd Johan Löf.

"Vårt mål är att vidareutveckla cancerbehandling med kraftfulla verktyg som kombinerar dosplanering, arbetsflöden och datahantering, resursoptimering, maskininlärning och uppföljning på ett effektivt sätt", tillägger han.

Inget ordervärde anges i pressmeddelandet.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?