Annons

PwC köper innovationsbyrå

Revisionsbolaget PwC Sverige har förvärvat Pond Innovation som beskrivs som en av Sveriges ledande byråer inom varumärkesstrategi, strategisk innovation och digitala tjänster. Några finansiella detaljer kring affären uppges inte.

PwC menar att förvärvet är ett led i bolagets strategi att vara ledande inom affärsrådgivningstjänster i den digitala eran. Det innebär också att ett helt nytt koncept lanseras i Sverige under namnet PwC Experience Center.

"Experience Center blir en fysisk arena för innovation där vi tillsammans med våra kunder i en kreativ och inspirerande miljö skapar nya affärsmodeller, unika kundupplevelser och sätt att jobba smartare i den digitala eran", förklarar Fredrik Lindblad, Digital Transformation Leader, på PwC.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?