Annons

Proffsen ser reapris: Sex aktier att fyndköpa – ”uppköpskandidat av rang”

Sparare som vill göra mer långsiktiga klipp under Black week kan sätta pengarna på börsen, i stället för att spendera dem på prylar. Två experter tipsar Di om sex aktier som kan köpas till reapris just nu.

”Från dagens nivå innebär vår riktkurs en dubblering av kursen”, säger Anders Rudolfsson på DNB om ett av sina case.

Det går att hitta reapriser även på börsen, säger DNB:s aktiemäklare Anders Rudolfsson och Karl Hedberg, aktiechef på Carnegie.
Det går att hitta reapriser även på börsen, säger DNB:s aktiemäklare Anders Rudolfsson och Karl Hedberg, aktiechef på Carnegie.Foto:Di/TT/Press

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera