1515
Annons

Prinsessans ex tjänar miljoner efter uppbrottet

Jonas Bergström, prinsessan Madeleines före detta fästman, kunde ha blivit en del av den svenska kungafamiljen. Nu är han istället delägare i advokatbyrån Vinge och tjänar mångmiljonbelopp, skriver Expressen.

Jonas Bergström.
Jonas Bergström.Bild:TT

Förra året drog 37-åriga Jonas Bergström in över fem miljoner kronor i lön. Han är idag gift med Stephanie af Klercker, en av prinsessans tidigare närmsta vänner. Tillsammans har de ett barn och bor på en av Stockholms finaste adresser på Östermalm.

Den taxerade inkomsten för i fjol hamnade på 5.273.000 kronor, vilket kan jämföras med de 1.437.100 kronorna som Bergström drog in 2014. Inkomstökningen är hela 267 procent.

Bergström arbetar som advokat med inriktning på Mergers & Acquisitions (M&A), företagsförvärv, samtidigt som han är delägare i advokatbyrån Vinge.

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström förlovade sig sommaren 2009. Mindre än ett år senare lämnade prinsessan Bergström efter en uppmärksammad otrohetsaffär.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?