1515

Prime Living byter ut vd:n

Jan Severa och Ola Wengberg, tillika grundare av och huvudägare i Prime Living, tar över som vd respektive vice-vd i Prime Living. 

Det uppger bolaget i ett pressmeddelande. Ingvor Sundbom, Prime Livings tidigare vd, entledigas därmed från sin tjänst istället för att kvarstå under uppsägningstiden som tidigare kommunicerats. I samband med att Jan Severa går in som vd avgår han även som styrelseordförande i bolaget men kvarstår som ordinarie styrelseledamot.

Erik Ranje väljer att inte tillträda som ny finanschef per den 5 oktober. Istället kommer tjänsten tillsvidare att delas mellan Ola Wengberg och Christina Aspefalk, idag ekonomichef.

Jan Severa och Ola Wengberg återgår till sina tidigare roller i bolaget under ett år för att aktivt arbeta med att förstärka organisationen och tillsätta en ny vd. Ambitionen att ta sig vidare till stora listan kvarstår.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?