Hoppa till innehållet

Annons

Premiärorder för Realfiction

Realfiction, vars aktie handlas på First North, har fått sin första officiella order på sin Deepframe mixed reality-display. Det exakta ordervärdet avslöjas inte på grund av konkurrensskäl, men det uppges vara större än 200.000 kronor och mindre än 500.000 kronor.

"Ordern är signifikant eftersom den är den första i sitt slag", skriver Realfiction i ett pressmeddelande.

Deepframe-lösningen kommer att distribueras som en del av en showroom-installation för ett företag som är verksamt inom områdena tillverkning, marknadsföring och distribution, vattenbruk och fastighetsutveckling.

Realfiction-partnern Engagis i Australien har förmedlat ordern. Installationen kommer att genomföras under den andra hälften av november i Sydney.

"Med en lista över potentiella projekt som växer dagligen upplever vi glädjande ett stort intresse och en stor efterfrågan för Deepframe på en global skala", säger Realfictions vd Clas Dyrholm.

Bolagets första produktfamilj hette Dreamoc och marknadslanserades 2008. Deepframe, som lanserades i år, omfattar stora mixed reality-skärmar som tillåter stora visualiseringar.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera