Precise genomför emission via book-building-förfarande

Precise Biometrics avser nu genomföra den riktade emission som bolaget nämnde på tisdagsmorgonen i samband med att köpet av tillgångarna i Nexid Biometrics aviserades.

Det framgår av ett pressmeddelande.

För att finansiera förvärvet, och samtidigt bibehålla bolagets nuvarande finansiella ställning, görs nu en nyemissionen riktad till "kvalificerade svenska och internationella investerare" i syfte att få in 50 miljoner kronor (samma belopp som tidigare nämnts, reds anm).

Teckningskursen för aktierna kommer att fastställas genom ett så kallat book-building-förfarande, vilket kommer att påbörjas tidigast efter börsstängning på tisdagen och avslutas före börsens öppning på onsdagen. Den minsta ordern har fastställts till de antal aktier som motsvaras av 100.000 euro.

 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?