Annons

Populärare att resa till Tallin och Teheran

En ö i Vietnam, Vancouver i Kanada, weekendstaden Tallinn i Estland och Teheran i Iran är några av resmålen som trendar i vinter, enligt researrangören Ticket. De finns med bland resmålen dit bokningarna har ökat mest jämfört med förra vintern.

Teheran och Tallin.
Teheran och Tallin.Bild:Colourbox

Resebokningarna för perioden som sträcker sig från november till sista april har ökat med 11 procent hittills, enligt Ticket. Som vanligt är destinationer som Kanarieöarna och Thailand de mest populära. Men det är alltså inte till de resmålen som bokningarna ökar mest.

Vancouver lockar bland annat med vacker natur, skidåkning och NHL-hockey. Flera av resmålen som trendar, som Belgrad, Kiev, Santiago de Chile och Teheran är orter dit många reser som har anknytning till landet, enligt Karin Starkman Ahlstedt, pr- och kommunikationsansvarig på Ticket. Uppstickaren Teheran spås också bli en turistmagnet sedan sanktionerna mot landet hävdes för ett år sedan.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?