1515

Pontus Herin blir programledare på Di TV

Den meriterade ekonomijournalisten Pontus Herin blir ny programledare på Di TV.
”Det är en fantastisk möjlighet”, säger han.

Pontus Herin.
Pontus Herin.Bild:Di

Pontus Herin har en gedigen bakgrund som ekonomijournalist, både som reporter med fokus på börsen och som analytiker. Han har också varit programledare bland annat på SVT och TV4, och nu senast på Handelsbankens tv-kanal, EFN.
”Di har alltid varit ledande på ekonomijournalistik och tv-satsningen – som redan är bra - finns det stora planer för. Det är en fantastisk möjlighet att får vara med om det”, säger Pontus Herin.

Han har bland annat varit på Affärsvärlden och Veckans Affärer, men var också en av grundarna till analyshuset Redeye.
”Mina intressen speglar bra Dagens industri i stort. Jag har skrivit mycket om börs och aktier och är intresserad av näringslivet i stort, liksom politik och gränslandet däremellan”, säger han.

”Jag är mycket glad över att Pontus med sin långa erfarenhet av börs, ekonomijournalistik och ekonomisk-politiska frågor kommer till Di TV. Givet kombinationen av hans brinnande intresse för Di:s journalistik och många års tv-vana ser jag mycket fram mot att han stärker Di TV:s redaktion ytterligare i höst”, säger Di:s chefredaktör Lotta Edling.

Vid sidan av ekonomijournalistiken har Pontus Herin skrivit flera böcker bland annat ”I Djursholm och Tensta kindpussar vi varandra”, som han skrev efter att ha flyttat ett år med familjen till Tensta.

Pontus Herin, som delvis bor i Malmö, kommer även att medverka som reporter i Di.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?