Polisen kan ha hittat fynd i sökandet efter miljardärshustrun

Den norska polisen har hittat föremål i vattnet i sjön Langvannet i Lørenskogs kommun. Polisen undersöker nu om föremålen kan sättas i samband med den misstänkta kidnappningen av 68-åriga Anne-Elisabeth Hagen.

I söndags hade polisen fått in 1 352 tips om fallet.

"Som läget är just nu, är det av hänsyn till den pågående utredningen strikt begränsat vad polisen kan kommentera när det gäller konkreta detaljer", skriver polisen i ett pressmeddelande.

Anne-Elisabeth Hagen har varit försvunnen sedan den 31 oktober i fjol. Polisen antar att hon fördes bort från sitt hem i Fjellhamar i Lørenskog kommune i Akershus. Hon är gift med miljardären Tom Hagen.

Enligt norsk polis har det inkommit både hot och krav på lösesumma i form av kryptovaluta från vad som antas vara kidnappare.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?