Annons

Poddindustrin exploderar – men de stora intäkterna saknas

Poddar är mycket mer än en kändisduo som snackar med varandra. Dramaserier, gameshows och spinoffs på böcker är nya format under utveckling. Nya aktörer flockas nu kring den bubblande industrin. Men än lyser de stora intäkterna med sin frånvaro.

Två kändiskompisar som snackar om allt mellan himmel och jord, som Alex & Sigge, Gynning & Berg och Hannah & Amanda, har länge legat i lyssnartoppen. De utmanas nu av nya röster som Ex On the Beach-
deltagarna Josephine Qvist och Elin Woodie (till vänster), vars Sweet but psycho blivit populär bland unga tjejer.
Två kändiskompisar som snackar om allt mellan himmel och jord, som Alex & Sigge, Gynning & Berg och Hannah & Amanda, har länge legat i lyssnartoppen. De utmanas nu av nya röster som Ex On the Beach- deltagarna Josephine Qvist och Elin Woodie (till vänster), vars Sweet but psycho blivit populär bland unga tjejer.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera