Annons

Planer på lättade coronarestriktioner i Hongkong

Hongkong kommer snart att lätta på restriktioner som en följd av coronavirusutbrottet.

Foto:Kin Cheung

Det har chefen Carrie Lam sagt på tisdagen enligt Bloomberg.

”Tiden för lättnader och borttagande av vissa restriktioner som vi satt upp ur ett socialt perspektiv har kommit”, citeras hon.

I Tyskland förväntas samtidigt politikerna ta beslut om vissa lättnader i restriktioner på onsdagen. Bland annat väntas beslut tas om återstart av landets högsta fotbollsliga, Bundesliga, inför tomma läktare senare i maj.

Ytterligare vissa butiker kan komma att få ha öppet från den 11 maj, medan skolor kan komma att börja öppnas, uppger källor för Reuters, enligt Handelsblatt.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?