1515

Pinnbrödet en signaturrätt – hög klass när nordiskt möter japanskt

Blandningen av nordisk och japansk gastronomi håller hög klass på Naturaj i Sundsvall. 

ÖPPET KÖK. Det äkta paret Johan Backéus, som vann Årets kock 2017, och Birgit Malmcrona driver Naturaj mitt i stenstaden i Sundsvall.
ÖPPET KÖK. Det äkta paret Johan Backéus, som vann Årets kock 2017, och Birgit Malmcrona driver Naturaj mitt i stenstaden i Sundsvall.Foto:Gustaf Månsson

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?