Piezo Motor ska bygga upp egen högvolymkapacitet

Piezo Motor, som tillverkar så kallade mikromotorer och som är listat på First North, har fattat beslut om uppbyggnad av egen produktionskapacitet för högvolym.

Det framgår av ett pressmeddelande. 

Beslutet kommer efter att bolaget utvärderat flera alternativ såsom utlicensiering, produktionssamarbeten och egen produktion.

"Planen är att etablera anläggningen under 2019 med produktionsstart under 2020 samt efterföljande uppskalning för att kunna hantera leveranser i miljontal från och med 2022", skriver bolaget. 

Hur stor investering beslutet för med sig nämns inte i pressmeddelandet. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?