1515
Annons

Phuket öppnar för alla vaccinerade

Nu kan resande från alla världens länder boka en semesterresa till Phuket – om de är vaccinerade. Beslutet meddelades av Thailands regering i syfte att få till ett karantänfritt resande till semesterön.

Thailands turistindustri, som innan pandemin utgjorde en femtedel av landets inkomst, har gått på knäna de senaste två åren vilket kastat in landet i den värsta ekonomiska situationen på två årtionden.

Bit för bit har kungadömet lättat på sina karantänsregler för inresande. I juli kunde fullvaccinerade från 80 länder åka till ön och om de stannade 14 dagar resa vidare till fastlandet utan krav på karantän. I fredags kom så beskedet att reglerna utvidgas.

”Det här innebär att Thailand nu välkomnar resande från alla länder i världen”, säger turistmyndigheten i ett uttalande.

Ökad omsättning och förlust för Oneflow andra kvartalet

SaaS-bolaget Oneflow rapporterar en nettoomsättning på 16,5 miljoner kronor för det andra kvartalet 2022 (10,3).

Rörelseresultatet uppgick till -13,4 miljoner kronor (-7,1) medan resultatet per aktie summerades till -0:58 kronor (-0:39). 

Total ARR ökade med 66 procent till 74,7 miljoner kronor. 

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera