Petter Stillström miljonköper i BE Group

Petter Stillström har via bolaget Pjotor förvärvat totalt 40.000 aktier i BE Group i sex transaktioner den 9 och 10 mars.

Det framgår av Finansinspektionens insynsregistrering.

Köpen gjordes till pris 42:50 till 43:10 kronor per aktie. De var därmed totalt värda runt 1,7 miljoner kronor.

Petter Stillström är styrelseordförande i BE Group samt storägare i stålbolaget via Traction som äger 19,9 procent av aktierna. Familjen Stillström är majoritetsägare i Traction.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?