Annons

Peter Malmqvist blir ny chef för Analysguiden på Aktiespararna

Peter Malmqvist blir ny chef för Analysguiden på Aktiespararna, verksamma inom uppdragsanalyser. Det rapporterar Realtid. 

Peter Malmqvist.
Peter Malmqvist.Foto:TT

"Jag blev uppringd av Aktiespararna som berättade att deras uppdragsanalys vuxit väldigt fort och att de nu behöver en översyn av strukturen för att kunna växa ytterligare. Målsättningen är ungefär en fördubbling av antalet bolag. Nu vill jag se om det kan bli ännu vassare än Remiums analyser var", berättar Peter Malmqvist för nättidningen. 

De senaste tre åren har han varit chefsanalytiker på den nyligen nedlagda investmentbanken Remium som förlorade sitt FI-tillstånd i april, ett beslut han sågar. Malmqvist betonar att hans enhet inte var tillståndspliktig och därmed inte berördes. 


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?