Hoppa till innehållet

Annons

Personalbrist bromsar landets snabbväxare

Det har blivit allt svårare att hitta rätt kompetens. Det uppger mer än hälften av Gasellföretagen i en undersökning Di har gjort bland Sveriges snabbast växande företag. Samtidigt hittar man kreativa lösningar för att fortsätta växa och säkra de arbetstillfällen man skapar.

Stockholms tillväxtföretag var relativt positiva på onsdagens Gasellfrukost. Över hälften angav att de tror på en förbättring av bolagets ekonomi under 2023 jämfört med i fjol medan knappt en tredjedel befarar en försämring. Det kan jämföras med svaren i Gasellenkäten där nära hälften spår en försämring av bolagets ekonomi givet nuvarande situation.
Stockholms tillväxtföretag var relativt positiva på onsdagens Gasellfrukost. Över hälften angav att de tror på en förbättring av bolagets ekonomi under 2023 jämfört med i fjol medan knappt en tredjedel befarar en försämring. Det kan jämföras med svaren i Gasellenkäten där nära hälften spår en försämring av bolagets ekonomi givet nuvarande situation.Foto:Pax Engström Nyström

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera