ANNONS:
Till Di.se
MÅNDAG 20 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

PEN Concept tecknar avtal med Deep Blue Technology

Butiksinredningsbolaget PEN Concept har enligt ett pressmeddelande tecknat avtal med Deep Blue Technology kring distribution och installation av konceptet "TakeGo" som möjliggör bemanningsfria butiker. Avtalet gäller Sverige, Finland, Danmark, Norge, Polen, Tyskland, Storbritannien och USA.

TakeGo-plattformen utvecklad av Deep Blue möjliggör shopping över hela dygnet utan krav på vare sig kassadiskar eller bemanning, uppger bolaget. Konceptet ska vara lämpligt för små och medelstora butiker inom, exempelvis, dagligvaruhandel, mat & dryck samt kläder och mode.

- Vi är mycket entusiastiska över avtalet med Deep Blue, då deras lösning adderar stort värde till ett väldigt konkurrensutsatt segment. Det är en klar trend gentemot den här typen av självservice och obemannade butiker och vi tror att detta stärker positionen för våra kunder på deras respektive marknad. Vi anser att TakeGo-lösningen utvecklad av Deep Blue står för den mest avancerade tekniken, den är bland annat byggd på Artificiell Intelligens, och noterar vidare att plattformen backas upp av stora och framgångsrika aktörer som, exempelvis, Alibaba och SoftBank, kommenterar vd Johan Burtus.

Tyck till