Annons

Peab renoverar i Helsingfors

Peab ska renovera hyresbostäder åt Heka i Pihlajisto, Helsingfors, för 17 miljoner euro, motsvarande 176 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Uppdraget, som är en totalentreprenad, omfattar renovering av 225 lägenheter i sju höghus uppförda 1972.

”Fastigheterna ska uppdateras enligt dagens krav. Även gemensamma lokaler som källare och samkvämsytor ska renoveras och tas i bruk igen”, skriver Peab PEAB B +2,88% Dagens utveckling .

Byggstarten är i november och projektet beräknas vara klart i september 2022. Peab orderanmäler projektet under fjärde kvartalet 2020.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?