Peab får uppdrag i Malmö värt 450 miljoner

Peab har fått uppdraget att bygga den 29 våningar höga kontorsfastigheten Point Hyllie i Malmö. Beställare är Point Hyllie Holding som är ägt till lika delar av Peab och Volito och kontraktssumman uppgår till cirka 450 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Fastigheten ska inrymma cirka 20.000 kvadratmeter kontorslokaler och i bottenvåningarna kommer det att finnas butik, lobby och gemensam lounge. Byggstart sker i april 2017 och byggnaden beräknas vara färdigställd i oktober 2019. Projektet orderanmäls under det första kvartalet 2017.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?