ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Pareto: Kursraketen har mer att ge – uppsida på 25 procent

Pareto ser möjligheter för medicinteknikbolaget Getinge att göra förbättringar inom affärsområdet Surgical Workflow under de kommande 12 till 36 månaderna.

Det framgår av en analys daterad den 22 juli.

Under beaktande av en kraftig rabatt i värderingen gentemot konkurrenterna ser Pareto en attraktiv investering med tanke på att Getinge redovisar en organisk tillväxt som aktörerna i samma sektor.

Pareto har en köprekommendation för Getinge med en riktkurs på 170 kronor. Getinge-aktien stängde på fredagen vid 136:45 kronor. Det skulle medföra att Paretos riktkurs ligger runt 25 procent över rådande aktiekurs.

Getinge har gått urstarkt på börsen under 2019, aktien är upp runt 70 procent för året. I förra veckan åkte bolaget dock på en smäll när rapporten för det andra kvartalet presenterades. Vinsten kom in lägre än väntat och aktien föll 6,7 procent.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer