1515
Annons

Parans styrelseordförande avliden

Solenergibolaget Parans Solar Lightings styrelseordförande Gunnar Mårtensson är avliden, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Gunnar Mårtensson har varit styrelseordförande i solenergibolaget sedan 2018. 

Styrelsen har vid ett extrainsatt styrelsemöte i dag utsett styrelseledamoten Leif Brandel till ny ordförande, samt planerar bolaget att kalla till extra stämma för val av ny styrelse.

”Det är med stor sorg som vi har mottagit beskedet om vår vän och Parans styrelseordförande Gunnar Mårtenssons bortgång. Han lämnar ett stort tomrum efter sig och våra tankar går nu först och främst till hans familj. Gunnar Mårtensson trodde starkt på Parans och bolagets framtidsutsikter, inte minst genom den pågående etableringen i Kina, och han drev styrelsearbetet med stort engagemang in i det sista”, skriver Leif Brandel i pressmeddelandet. 

Detaljhandelsveteran: Lågkonjunkturen är här

Lågkonjunkturen i detaljhandelsbranschen är redan här. Det menar Anders Dahlvig, som sitter i styrelserna för bland annat Inter Ikea och H&M, som kom med en svag rapport på torsdagen.

Han ser en klar vinnarstrategi för handeln i nedgången, och tror att H&M sitter på relativa fördelar.

Anders Dahlvig.
Anders Dahlvig.Foto:Lars Jansson / TT

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera