Annons

Paradox släpper flera spelnyheter

Gamingbolaget Paradox släppte ett antal spelnyheter på lördagen i samband med bolagets spelmässa PDXCON. Den enskilt största var utannonseringen av uppföljaren Crusader Kings III.

Årets upplaga av PDXCON hålls i tyska Berlin och pågår från fredag till söndag. På lördagsförmiddagen släppte bolaget sina nyheter, här är några: 

* Crusader Kings III väntas lanseras under 2020 . Spelet är en uppföljare till Crusader Kings II som lanserades 2012.

 Hearts of Iron IV, som lanserades 2016, får en ny expansion. När är oklart.

 Expansionen Stellaris Federations kommer att lanseras senare under 2019. 

 Expansionen Prison Architect Psych Ward: Warden's Edition lanseras till PC 21 november. Ytterligare en icke namngiven expansion är under utveckling för lansering 2020.

 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?