Annons

Pandora säljer slut på guld- och diamantkronor i Storbritannien

Det danska smyckesbolaget Pandora har dragit fördel av det annalkande kungliga bröllopet i Storbritannien genom att sälja slut på sina dyraste guld- och diamantkronor. Det skriver Daily Mail.

Majestic Crown som är den dyraste produkten inom segmentet på 565 pund, motsvarande 6.260 kronor, uppges redan vara slutsåld trots en lansering som skedde nyligen.

De mest vanliga kronorna brukar säljas till en prislapp på 15 pund.

Bröllopsfebern i Storbritannien avser den mellan prins Harry och hans fästmö Meghan Markle. Deras giftermål ska äga rum den 19 maj.

Pandora som etablerades 1984 har sina aktier noterade på Köpenhamnbörsen. Bolagets marknadsvärde är på över 75 miljarder danska kronor.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?