Överskott i japansk bytesbalans

Den japanska bytesbalansen visade ett överskott på säsongsjusterade 1.259,8 miljarder yen i januari, jämfört med ett överskott på 1.669,2 miljarder yen föregående månad.

Det visar statistik från Japans finansdepartement.

Analytiker hade räknat med ett överskott på 1.464,1 miljarder yen, enligt Bloomberg News snittprognos.

Icke säsongsjusterat visade bytesbalansen ett överskott på 65,5 miljarder yen i januari, jämfört med ett överskott på 1.112,2 miljarder yen föregående månad. Analytiker hade väntat ett överskott på 270,0 miljarder yen.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?