Annons

Orgo Tech ska lansera kryptovaluta

Teknikbolaget Orgo Tech har påbörjat en långsiktig utvecklingsprocess för att optimera betalningslösningen för sin tjänst samt kommande optimeringstjänster, enligt ett pressmeddelande. I syfte att bredda betalningslösningarna i bolagets kontrollpanel har kryptovalutan OrgoToken etablerats och lansering beräknas ta ett antal månader.

Orgo Tech har under februari 2018 börjat planera för en optimerad betalningslösning till bolagets kontrollpanel genom att etablera den egna kryptovalutan OrgoToken, vilken är baserad på Ethereum som är en plattform för kryptovalutor byggd på blockkedjeteknik.

Den planerade betalningslösningen kommer enligt bolaget att underlätta köp av bolagets tjänster från hela världen.

I dagsläget finns det 100 miljoner OrgoTokens som kommer att säljas för Ethereum. Dessa kommer att kunna användas som betalningsalternativ i Orgo Techs panel. Etableringen av OrgoToken är långsiktig och det beräknas ta ett antal månader innan betalningslösningen kommer att kunna lanseras skarpt i kontrollpanelen.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?