Omnicar tidigarelägger lönsamhetsmål

Spotlightlistade Omnicar tidigarelägger sitt lönsamhetsmål till att bolaget väntas nå lönsamhet vid slutet av innevarande år, från att tidigare bedömt att det skulle ske under första halvåret 2020.

Det framgår av delårsrapporten.

Vidare spår Omnicar att intäkterna hamnar i intervallet 4,5-5 miljoner kronor under det första kvartalet 2019. Bolaget står fast vid målet att bli kassaflödespositiva under det tredje kvartalet 2019.

Under fjärde kvartalet 2018 steg intäkterna med 25 procent till 4,26 miljoner kronor. Bolagets egen prognos var att intäkterna skulle bli ungefär 4 miljoner kronor.

Nettoresultatet under fjärde kvartalet 2018 blev -2,78 miljoner kronor (-2,89).


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?