Om Di Weekend

Di Weekend är Dagens industris helgmagasin. Här kan du läsa intervjuer med aktuella näringslivs- och samhällstoppar, breda reportage och personliga berättelser. Varje vecka skriver vi om nya bilar och trender inom bilbranschen. Vi bevakar nyheterna i vinvärlden och väljer ut guldkornen. Di Weekends erfarna och uppskattade Krogguide uppdateras varje vecka med nya restaurangrecensioner. Här kan du också läsa hotelltester och ta del av Jan Gradvalls guide till samtidens bästa musik, film, teater och litteratur. Bland de områden som vi regelbundet bevakar finns bland annat mode, design, psykologi och hälsa, innovation och forskning.

 

Di Weekend har en egen redaktion med cirka 15 medarbetare men även Dagens industris reportrar och korrespondenter bidrar till magasinet.

Ansvarig utgivare: Peter Fellman.

Redaktör: Maria Lindholm.

Redigeringsledare: Johan Persson.

Redigering & layout: Helena Hallström Wallner.

Reportrar: Susanne Bark, Karin Grundberg Wolodarski, Göran Jonsson, Carl-Johan Lejland, Peter Lundegårdh, Johanna Lundsgård, Gabriel Mellquist, Johanna Saldert, Annika Sandholm Hellner.

Externa skribenter: Jan Gradvall, Per Styregård.

Prenumerationsärenden: Tel 08-573 651 00

För insänt, ej beställt material ansvaras ej

Besöksadress: Gjörwellsgatan 30

Post: 113 90 Stockholm

Växel: 08-573 650 00


Har du ett nyhetstips?

e-post: weekend@di.se


Twitter/Instagram: @DiWeekend

 

Har du upptäckt ett fel?

Maila weekend@di.se och skicka gärna med en skärmdump av problemet.

 

Vill du annonsera?

Mejla webbannons@di.se eller ring 08 573 650 00

 

Skaffa en egen prenumeration!

https://www.di.se/pren/digital-paketering/digitalpaper/


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?