1515
Annons

Ökade intäkter och förlust för Adverty

Adverty, som erbjuder annonseringsteknik byggd för spel, hade en nettoomsättning uppgående till 1,9 miljoner kronor (0,1) under första kvartalet 2022. Det redovisade resultatet blev -6,1 miljoner kronor (-5,4).

Bolaget hade vid periodens utgång 26,1 miljoner kronor (11,5) i likvida medel. 

”Under kvartalet avslutade vi en företrädesemission vilket inbringade cirka 32 miljoner kronor till bolaget. Med påfylld kassa står vi starka inför den expansion som nu påbörjats. Vi kommer att investera i försäljningsintensiva åtgärder och i nyckelmarknader. Stort fokus kommer att ligga på USA som vi ser som den viktigaste marknaden intäktsmässigt. Vi kommer också att öka takten och investera i fler spelutvecklare med hög räckvidd”, skriver bolagets nytillträdde vd Jonas Söderqvist i delårsrapporten.


Ökad förlust för forskningsbolaget Cantargia

Cantargias vd Göran Forsberg.
Cantargias vd Göran Forsberg.Foto:Håkan Sandbring

Forskningsbolaget Cantargia redovisar ett rörelseresultat på -122 miljoner kronor (-73,2) för det första kvartalet 2022.

Resultat efter skatt låg på -118 miljoner kronor (-72,6).

Bolaget hade ingen omsättning under perioden (0).

Kassaflödet från den löpande verksamheten var -121 miljoner kronor (-61,2) med likvida medel om 206 miljoner kronor vid rapportperiodens utgång. Därutöver har Cantargia kortfristiga placeringar om 237 miljoner kronor.

Cantargia meddelar samtidigt att bolaget studie Canfour har valts ut för presentation under den inom området mycket betydelsefulla cancerkongressen Asco.

”Resultat från tidiga delar av Canfour är mycket intressanta och har presenterats tidigare, men vi har nu följt patienterna betydligt längre tid och har även ett större patientunderlag. Vi är redo att sammanställa och presentera nya resultat baserat på detta underlag och det är med stor glädje jag kan meddela att dessa data valts ut för presentation och diskussion på den ledande cancerkonferensen Asco i början av juni”, skriver Göran Forsberg i vd-ordet av måndagens delårsrapport.

Canfour-studien har inkluderat över 100 patienter med bukspottkörtelcancer eller lungcancer. Studien utvärderar naunolimab i kombination med cellgifter.

 


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?