Annons

Ökade forskningskostnader tyngde Kancera

Forskningsbolaget Kanceras förlust i det fjärde kvartalet grovt sett fördubblades. Resultatet efter skatt låg på minus 12,0 miljoner kronor (minus 6,4).

Resultatet före skatt var minus 12,0 miljoner kronor (minus 6,4).

Den ökade förlusten kan till största del förklaras av en ökning i posten för forsknings- och utvecklingskostnader till minus 11,2 miljoner kronor (minus 5,8).

Styrelsen föreslår att ingen utdelning lämnas för 2017.

Kassaflödet från den löpande verksamheten var minus 18,6 miljoner kronor (minus 5,7) med likvida medel på 27,8 miljoner kronor (57,8) vid rapportperiodens utgång.

Bolaget har inte någon omsättning. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?