1515
Annons

Ökad rörelseförlust för Promore Pharma

Forskningsbolaget Promore Pharma redovisar ett rörelseresultat på -8,4 miljoner kronor i det första kvartalet 2022 (-7,1).

Nettoresultatet var också -8,4 miljoner kronor (-7,1).

Bolaget hade ingen omsättning under perioden (0). 

Kassaflödet efter finansieringsverksamheten uppgick till -8,9 miljoner kronor (-5,7) och likvida medel låg på 36,4 miljoner kronor vid periodens slut (18,6). 

”Det första kvartalet har präglats av ett intensivt arbete med vårt kliniska prövningsprogram; PHSU05, en fas 2-studie med PXL01 för förebyggande av ärr på huden. I februari påbörjade vi rekryteringen till denna kliniska prövning och vi nådde planenligt rekryteringsmålet i mars”, skriver vd Jonas Ekblom i delårsrapporten.


Stigande hyresintäkter för Halmslätten

Det Spotlight-noterade fastighetsbolaget Halmslätten redovisar ett förvaltningsresultat för det första kvartalet 2022 på 9,7 miljoner kronor (9,0).

Driftnettot uppgick till 15,2 miljoner kronor (13,6).

Hyresintäkterna summerades till 16,2 miljoner kronor (15,7).

Efter att ha sålt sin fastighetsportfölj i april till Catena bedriver Halmslätten inte längre någon verksamhet och stämman den 3 maj beslutade att bolaget ska träda i frivillig likvidation. Återstående tillgångar skiftas ut till aktieägarna.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?