Annons

Ökad omsättning och högre resultat för Moba Network

First North-listade Moba Network, som listades i december 2019 på First North, redovisar en nettoomsättning på 9,3 miljoner kronor (6,4) för det fjärde kvartalet 2019.

Nettoresultatet steg till 3 miljoner kronor (2,5).

”Vi har i detalj analyserat den underliggande affären och ser att det fortfarande finns stor outnyttjad potential och uppsida i den befintliga verksamheten, därför anser jag att vi ska ha ambitionen att öka intäkterna med 2-3 gånger under de närmaste åren. Men vi ska såklart inte stanna där, under 2020 och framåt kommer vi lansera fler affärsområden och varumärken som ska bidra med tillväxt och bredda vårt nätverk och räckvidd”, skriver Björn Mannerqvist, vd för bolaget.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?