Annons

Ökad omsättning men ingen utdelning från CLX

CLX, som levererar molnbaserade kommunikationstjänster, redovisar ett justerat ebitda-resultat på 70,1 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2017 (76).

Bruttoresultatet uppgick till 199,8 miljoner kronor (189,4), med en bruttomarginal på 22,0 procent (28,3). 

Rörelseresultatet, på ebit-nivå, blev 31 miljoner kronor (31,1). 

Nettoomsättningen uppgick till 909 miljoner kronor (670).

Ingen utdelning föreslås för 2017 (0).

Enligt SME Direkts sammanställning, som denna gång består av endast två analytikers prognoser, låg snittprognosen inför CLX:s rapport på en omsättning på 855 miljoner kronor och ett justerat ebitda-resultat på 75,9 miljoner kronor för det fjärde kvartalet. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?