Annons

Ökad kvartalsförlust för Clinical Laserthermia Systems

Clinical Laserthermia Systems, som utvecklar laserbaserade behandlingssystem under varumärket Tranberg, redovisar ett resultat efter finansiella poster om -12,0 miljoner kronor (-9,4).

Nettoomsättningen under kvartalet var nära obefintlig (0,8).

”Periodens resultat påverkas av kostnader för externa konsulter, framför allt kopplade till det pågående arbetet med att hantera CLS övergång från MDD till MDR, samt för det fortsatta arbetet med den kommande 510(k)-ansökan till amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA gällande vår andra generation av Tranberg Thermal Therapy System med Thermoguide Workstation för användning i MR-miljö”, skriver vd Dan J Mogren, i rapporten. 

Företaget har också noterat uteblivna försäljningsintäkter och oförutsedda kostnader som en konsekvens av den produktåterkallelse och byte av leverantör av steriliseringstjänster som bolaget tvingades till efter att den tidigare leverantören fråntagits sitt certifikat. 

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera