Ökad försäljning men fortsatt förlust för Iconovo

Medicinteknikbolaget Iconovo ökade försäljningen till 1,1 miljoner kronor (0,2) i det tredje kvartalet. Rörelseresultatet uppgick till -2 miljoner kronor (-2,9). Det framgår av bolagets kvartalsrapport.

I juli skrev meddelade bolaget att avtal hade skrivits med Stevanato Group avseende tillverkning och marknadsföring av Iconovos inhalator Icocap.

"Avtalet genererar flera intäkter för Iconovo, dels en initial betalning, en s.k technology access fee, motsvarande 200.000 euro samt tillkommande royalty på Stevanatos framtida försäljning av ICOcap", skriver vd Orest Lastow i rapporten.

 Under det tredje kvartalet fakturerades den första leveransen av avtalet.

Arbetet i pågående kundprojekt fortskred under tredje kvartalet enligt plan och delleveranser förväntas faktureras under fjärde kvartalet.

Iconovo listades på First North 6 april 2018.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?