Annons

Ny vd utsedd i Seafires dotterbolag Lingua

NGM-noterade Seafires dotterbolag Lingua Communication Nordic har utsett Joakim Simonsson till ny vd. Han kommer närmast från rollen som marknads- och försäljningschef på Linguacom. 

Det framgår av ett pressmeddelande. 

Avgående vd Hannes Buckard lämnar Linguacom för andra uppdrag utanför företaget.

"Bolaget har haft en fin utveckling under avgående vd Hannes Buckards ledning. När vi nu växlar upp och utvecklar bolaget vidare har Joakim den kompetensen och erfarenheten som behövs för att driva och implementera den affärsinriktning som styrelsen i Linguacom har beslutat om", säger Mats Gullbrandsson som är styrelseordförande i Linguacom och investeringschef för Seafire.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?