ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Ny vd för Evolution Gaming

Evolution Gamings nuvarande styrelseordförande Joel Citron har valt att avgå som ordförande men kommer att kvarstå som ledamot i styrelsen. Vd Jens von Bahr har valts till ny arbetande styrelseordförande fram till nästa bolagsstämma. I samband med detta övertar Martin Carlesund rollen som vd för spelbolaget och Johan Nordström anställs som vd för den operativa verksamheten.

Det framgår av ett pressmeddelande från spelbolaget.

"Som ett resultat av vad vi åstadkommit har jag beslutat att avgå som ordförande då jag är övertygad om att bolaget behöver en arbetande styrelseordförande för att möta kommande utmaningar", säger bland annat Joel Citron.

Jens von Bahr kommenterar:

"Sedan börsnoteringen har jag och Martin tillsammans fokuserat på att skapa en organisation som kan ta Evolution till nästa nivå. Den har vi nu, och Martin är med sina ledaregenskaper rätt person att leda den - vilket han bevisat under sin tid som VD för Evolutions operativa verksamhet. I rollen som arbetande styrelseordförande kommer jag själv kunna ha fullt fokus på att vidareutveckla vår framgångsrika tillväxtstrategi. Bland annat ser jag att vi kommer lägga mer tid på att titta på potentiella förvärv och strategiska samarbeten framöver".

Jens von Bahr är grundare och vd i Evolution Gaming sedan 2006.

Martin Carlesund är vd för Evolution Malta sedan juni 2015.

Johan Nordström kommer närmast från rollen som President Asia hos EF Education First.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies