Hoppa till innehållet

Annons

Ny frontalattack från Peking – nätmäklare rasade: ”Det här är stort”

HONGKONG. Regeringen i Peking har en ny bransch i siktet som ska tyglas – finanssektorn. På torsdagskvällen gick en av kommunistregimens främsta propagandamegafoner till frontalattack, vilket fick flera bolag att rasa på New York-börsen.

President Xi Jinping uppges ha haft ögonen på finansindustrin sedan börskraschen 2015 då en tredjedel av marknadsvärdet raderades ut på Shanghaibörsen under en månad.
President Xi Jinping uppges ha haft ögonen på finansindustrin sedan börskraschen 2015 då en tredjedel av marknadsvärdet raderades ut på Shanghaibörsen under en månad.Foto:Richard Drew; Xie Huanchi

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera