ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Gör din röst hörd på di.se – nu kan du kommentera artiklar

  • Foto: TT

”Vi hoppas få se en givande och intressant diskussion om aktier och marknadsnyheter. Di:s läsare är pålästa och kunniga och vi tror att de tror att de kan tillföra nya perspektiv till våra nyheter”, säger Lotta Edling, chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens industri.

Med början i dag, torsdag, har di.se artikelkommentarer via en tjänst från bolaget Ifrågasätt.

”Jag är väldigt glad över att Nordens största affärstidning vill ha tillbaka läsardiskussionerna på sin egen sajt. Vi ser fram emot att tillsammans med Dagens industri öka läsaraktiviteten och meningsutbytena på di.se”, säger Gustav Hjärn, VD på Ifrågasätt.

Ifrågasätt erbjuder en kommentarsplattform för mediesajter som möjliggör smidig interaktion med och mellan läsarna samtidigt som näthat stävjas.

Med Ifrågasätts algoritmer och modereringsverktyg uppmuntrar Ifrågasätt till en faktabaserad och transparent debatt i god ton, enligt Gustav Hjärn.

Än så länge finns kommentarsfunktionen bara på di.se och inte i Dagens industris app.

”Ser vi att kommentarsfunktionen fungerar bra och uppskattas kommer vi att tillföra den även i appen”, säger Mattias Carlson, redaktionell utvecklingschef på Dagens industri.

Sedan tidigare har Dagens industri läsarmedverkan via det populära börs- och aktieforumet Börssnack.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer