1515
Annons

Norwegian i nytt avtal med staten om tjänsteresor

Norwegian har tecknat nytt avtal med svenska staten som innebär att flygbolaget kommer att fortsätta flyga statligt anställda på utrikes resor inom Europa och till USA. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Norwegian NAS -3,24% Dagens utveckling har tecknat nytt avtal med svenska staten som innebär att flygbolaget kommer att fortsätta flyga statligt anställda på utrikes resor inom Europa och till USA. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Det är den statliga förvaltningsmyndigheten Kammarkollegiet som har gjort upphandlingen och avtalet gäller framför allt statliga myndigheter under regeringen, men även andra statligt upphandlade myndigheter. Det förlängda avtalet gäller till och med sista september 2019 och gäller utrikes resor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till destinationer inom Europa och till USA. Totalt kommer Norwegian att flyga statligt anställda på över 50 linjer.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?