Nordea får sänkt riktkurs

Såväl Kepler Cheuvreux som SEB har under fredagsmorgonen kommunicerat riktkurssänkningar för den svenska storbanken Nordea.

Nordea NDA SE -0,98% Dagens utveckling rapporterade långt under förväntningarna under torsdagen. Bland annat skickade Nordeas styrelseordförande Björn ”Nalle” Wahlroos en tydlig signal rakt in i banken om att det är kris när han valde att frysa styrelsearvodena.

Under fredagsmorgonen har Kepler Cheuvreux sänkt riktkursen på Nordea till 110 kronor (113,49). De upprepar köp.

SEB har sänkt riktkursen till 106 kronor, från 114. Även de rekommenderar köp.

Nordea stängde torsdagens handel på 96,56 kronor.

Du har väl inte missat DiTV – Sveriges nya ekonomi-tv-kanal?


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?