Annons

Nollresultat för Tangiamo Touch

First North-listade Tangiamo Touch, som utvecklar elektroniska spelbord baserat på teknik som gör det möjligt för flera personer att samtidigt använda en pekskärm, redovisar ett nettoresultat på nära noll för det fjärde kvartalet 2017 (minus 0,7). Rörelseresultatet var plus 0,1 miljoner kronor (minus 1,1), framgår av bokslutet.

Nettoomsättningen steg till 4,4 miljoner kronor (0,5Per aktie uppgick det fjärde kvartalets resultat till 0,00 kronor (minus 0,12). Under helåret 2017 var resultatet per aktie minus 0:18 kronor (minus 0:41),

"Förstärkningen av bolagets försäljningsorganisation under året visar sig också genom ett positivt resultat före avskrivningar under det fjärde kvartalet 2017. Den uppbyggnad av företagets kapacitet både inom försäljning, produktion och teknisk utveckling som skett under perioden skapar en god grund för tillväxt, vilket gör att ledning och styrelse ser positivt på bolagets utsikter för 2018", skriver Mats Nordahl i vd-ordet.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?