Annons

Nico Delvaux köper i Assa Abloy

Nico Delvaux, tillträdande vd i Assa Abloy, har den 7 februari köpt 14.600 aktier i låsbolaget. 

Det framgår av Finansinspektionens insynslista. 

Köpet gjordes till kursen 178 kronor och var således värt totalt nästan 2,6 miljoner kronor.

Han har samma dag även köpt nästan 95.000 köpoptioner för totalt 2 miljoner kronor, enligt insynsrapporteringen. 

Nico Delvaux, som rekryterades från finländska Metso, ska tillträda vd-posten i Assa Abloy ASSA B -1,81% Dagens utveckling i mitten av mars, enligt tidigare besked från bolaget. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?