Nickel Mountain Group ökar förlusterna

NGM-noterade Nickel Mountain Group rapporterat ett rörelseresultat om -0,9 miljoner kronor (-4,2) för det fjärde kvartalet 2019. Nettoresultatet uppgick till -7,2 miljoner kronor (-1,8).

”Osäkerheterna i världen, inte minst för oss som är verksamma i Ryssland, skapar tyvärr långa processer, både i utvärderingar och beslut. Vissa trender är åt rätt håll, och vi hoppas att detta skall fortsätta under 2020”, kommenterar vd Anders Thorsell i rapporten, där han också slår fast att aktiviteten i det fjärde kvartalet varit hög.

Vad gäller den ryska fyndigheten Tomsk har bolaget inte mycket nytt att rapportera.

”Angående försäljnings- och/eller partneranskaffningsprocessen som vi driver så gäller som tidigare meddelat 'så fort som möjligt', och det är inte möjligt att ge mer precision än så i dagsläget. Vi kan inte heller för närvarande ge mer information än vi tidigare givit. Det finns fortsatt inga garantier för ett lyckosamt resultat”, uppger Anders Thorsell.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?