Annons

Nexars omsättning sjönk dramatiskt

NGM-noterade sport- och underhållningsbolaget Nexar redovisar ett nettoresultat om -1,3 miljoner kronor (-1,4) för det tredje kvartalet 2021. Nettoomsättningen uppgick till 0,1 miljoner kronor (9,3).

Nexar fokuserar nu på att vidareutveckla tv-formatet Football Dreamz och att representera spelare som bolaget scoutar till formatet. Bolaget kommer även att representera klubbar för att hitta unga spelare. Nexar kommer därmed att ha primärt två affärsområden, tv-formatet Football Dreamz och spelaragent- & klubb management-verksamhet.

Under slutet av andra kvartalet 2021 påbörjade styrelsen, vd och finanschef utvärdering av bolaget och dess dotterbolag, ett arbete som har pågått även under tredje kvartalet. 

”Styrelsen tittar över bolagen gällande deras framtid och kommer inom kort kommunicera möjliga beslut som en effekt av denna utvärdering. Vi har nu genomfört ytterligare kostnadsbesparingar i syfte att få en mer effektiv bolagsstruktur och har med det uppnått en mer acceptabel nivå samt fortsätter översyn av bolagets verksamhet”, skriver Nexars vd Joachim Kamph i delårsrapporten som publicerades på torsdagskvällen.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera