1515
Annons

News55 vände till förlust andra kvartalet

News55, ett mediebolag med inriktning på målgruppen 55+, hade en nettoomsättning på 2,9 miljoner kronor under det andra kvartalet 2022 (2,8). Rörelseresultat före avskrivningar uppgick till -0,6 miljoner kronor (0,8). Det framgår av delårsrapporten.

News55 har under kvartalet genomfört tre event (0).

”Vi har genomfört tre seniormässor tillsammans med vår eventpartner Numera Mässor. Där kan vi konstatera att marknaden efter pandemin inte är mogen riktigt än och vi håller nu på att utvärdera höstens planerade mässor”, skriver vd och medgrundare Fredrik Lundberg.

Enligt vd:n var april och maj väldigt svaga säljmässigt i spåren av att News55 har bytt sin primära säljpartner från Cape Media till Story Media.

”Desto mer positivt var att försäljningen hade en väldigt bra trend under juni och att även augusti har börjat bra. Det kommer dock med stor sannolikhet dröja ytterligare en månad eller två innan försäljningen når upp till våra förväntade nivåer”, skriver Fredrik Lundberg. 

Aurora Cannabis intäkter landade på 50,2 miljoner kanadadollar

Det kanadensiska cannabisbolaget Aurora Cannabis redovisar ett justerat ebitda-resultat på -12,9 miljoner kanadensiska dollar för det fjärde kvartalet 2022 (-21,8)

Intäkterna var 50,2 miljoner kanadadollar. Estimatet från S&P Global Market Intelligence låg på 50,8 miljoner dollar.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera