Netto gör storsatsning i Sverige

Lågpriskedjan Netto storsatsar i Sverige med planer på etablering av ett stort antal nya butiker under de kommande åren, enligt ett pressmeddelande.

Nettobutik.
Nettobutik.Bild:TT

Bolaget avslöjar inte någon exakt siffra över hur många nya butiker som tillkommer. Med i satsningen finns även rekrytering av två etablerare i Stockholmsområdet och södra Götaland samt uppgradering av befintliga butiker.

”Vi kommer även att prioritera uppgraderingar av våra existerande butiker, där stora investeringar ligger planlagt”, säger Peter Jakobsen, etableringschef på Netto.

”Detta kommer bli den största expansionen sedan vi startade i Sverige”, tillägger Peter Jakobsen.

Netto har Dansk Supermarked som moderbolag efter att Ica 2007 sålt sitt ägande på 50 procent.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?