1515

Netonnet ersätter Susanne med Susanne

Susanne Holmström, tidigare privatmarknadschef på försäkringsbolaget Trygg-Hansa, blir den som tar över vd-posten på Netonnet. Företrädaren Susanne Ehnbåge går som bekant till Lindex.

Susanne Holmström blir ny vd på Netonnet
Susanne Holmström blir ny vd på Netonnet

Ordföranden i Netonnets styrelse, Roland Vejdemo, säger att han framför allt imponeras av Susanne Holmströms ledarskapsförmåga, det kriterium han själv höll högst bland sökkriterierna.

"Det är viktigt att man får ett gäng att ta hand om och jobba genom, att man sprider kunskap och får ihop gruppen. Där tyckte vi att Susanne Holmström hade absoluta toppkvalitéer", säger han till Di. 

Att hon dessutom arbetat på Tele 2 som angränsar till det som Netonnnet sysslar med, har erfarenhet av digitalisering och dessutom varit med och drivit förändringsarbete kring kundupplevelser, var andra aktorer som avgjorde att hon fick jobbet. 

"Vi är i grunden ett e-handelsbolag med kompletterande lagerbutiker. När vi nu satt strukturen, genom att slå ihop Siba och Netonnet, och tittar framtå så tror jag att det blir viktigt att se till vad kunderna vill bli servade i framtiden. Digitaliseringen ger nya möjligheter till köp och då måste vi vara förändringsbenägna", säger Roland Vejdemo vidare. 

Därför anser han att det krävs ett ledarskap där man brinner för förändring och ser till vad kunden vill och vad digitaliseringen betyder i praktiken. 

"Där tycker vi att Susanne Holmström är väldigt stark".

Ett litet glapp kommer det att bli från det att Susanne Ehnbåge lämnar Netonnet i sommar tills dess att Susanne Holmström tillsträder, senast den 1 oktober. Vice vd Roger Sandberg får hålla ställningarna där emellan


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?