Annons

Navistar överträffar intäktsprognosen

Den amerikanska lastbilstillverkaren Navistar redovisar intäkter om 2,21 miljarder dollar för det tredje kvartalet, maj-juli, i det brutna räkenskapsåret 2016/17.

Analytikerna hade väntat sig intäkter på 2,16 miljarder dollar, enligt Bloomberg News.

Navistar slår samtidigt fast vid helårsprognosen om att det justerade ebitda-resultatet under räkenskapsåret 2017, som slutar i oktober 2017, blir högre än det var under 2016. Det framgår av rapporten.

Bolaget står också fast vid sin helårsprognos om att intäkterna 2017 spås ligga på en liknande nivå som under 2016 och upprepar bedömningen om att marknadsleveranserna av lastbilar av Class 6-8 och bussar i USA och Kanada uppgår till 305.000-335.000 enheter under räkenskapsåret 2017.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?